Psykoterapi Århus / Om Anni

I 2012 afsluttede jeg en 4 års diplomuddannelse som Kunstterapeut på Institut for Kunstterapi i Gadbjerg v. Vibeke Skov. Jeg afsluttede med at skrive speciale om ”Kunstneriske processer som forandringsredskab, med fokus på ”Sårbare Unge”. Vibeke Skov har desuden skrevet PHD på Ålborg Universitet om ”Kunstterapi som middel mod Depression”. Min praksis henvender sig til alle der har lyst og brug for, at kigge lidt indad og ændre på gamle mønstre.

Med min 30 års erfaring som skuespiller, hvor jeg bl.a. har arbejdet med enkeltpersoner med eksempelvis Aspergers Syndrom, Autisme, ADHD, mest med fokus på selvindsigt og adfærd, har jeg gennem mange år været i terapeutrollen.  I 25 år har jeg desuden drevet et firma sammen med min mand Sven Ole Schmidt (Facile APS), hvor vi underviser i forskellige erhvervsmæssige sammenhænge. Det er især den personlige fremtræden og kropssproget vi arbejder med, men også den coachende tilgang.

Mit formål er altid det samme, uanset om jeg er underviser eller er terapeut. Det handler om at finde ind til sin egen kerne, og finde de resurser der ligger gemt der.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Læs om Facile her:
www.facile.dk

Læs om Holistisk Højskole her:
www.holistisk-hojskole.dk

Læs om Dansk Skuespillerforbund her:
www.skuespillerforbundet.dk

Læs om Dansk Psykoterapeutforeningen her:
www.psykoterapeutforeningen.dk

/ Psykoterapi Århus

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation